sunnuntai 27. marraskuuta 2016

2vkoa täynnä!

Eilen pennut saavuttivat kahden viikon iän. Kaikilla on silmät auki ja ne alkaa jo reagoimaan ympäristöön. Ällösöpöjä ensimmäisiä leikkimisiä, korvan rapsuttamisia ja kävelyretkiä :) Kasvattaja on ihan myyty kun pupsi kävelee vaappuen ihmettelemään mikäs tässä on, ja maistelee sitten sormia ja jää rapsutettavaksi. Oon ollut koko ajan tiukkana ettei meille pentua jää, mutta heti kun pennut rupeaa olemaan interaktiivisia, oon jo pyörtämässä päätöstäni... jos yksi edes :D

Koitettiin ottaa kuvia pennuista eilen, mutta aika turhauttavaa tällä valomäärällä. Illalla sitten otin vielä jotain salamalla räpsyteltyjä, jotta jää edes jotain muistoksi 2vkon iästä.

Kaikki pennut painoivat eilen yli kilon, pienin Yes juuri 1kg ja ison Vau 1.18kg, eli varsin tasaista sakkia. Yes ja Åho menee niin sekaisin että jos nään kuvan toisesta, en tiedä kumpi se on. Sitten jo on kuvat molemmista, tai semmoinen kuva missä näkyy kaulus vasemmalla niin erotan ne. Tämän vuoksi ei YÅhostä olekaan sitten tuommoista 'ottamalla otettua kuvaa' Yes taas kuvattiin kahdesti.

Uno

Vau

X

Yes

Zipp

Pennut kävivät 'ulkona syömässä' eli pentulaatikon siivouksen ajaksi nostin ne isolle pyyhkeelle pentuhuoneen lattialle. 

Ruskeat pojat, Vau edempänä.

Uno kävelee jo vakuuttavasti

Söpö Uno

Vau

X, linssilude. Tästä on aina joku söpöäkin söpömpi näppäsy joukossa.

Zipp erottuu tytöistä helpoiten

Åholla on enemmän valkoista nenässä, pienempi piirto otsalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti