sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Pentutesti

Heti joulupyhien jälkeen pakkasin pennut autoon ja ajelutin ne Turun seudulle Hilskan Kaisalle pentutestiin. Meno matka meni hiljaisuudessa, ja olinkin varma että hyvin nukkuneita virkeitä pentuja päästään testaamaan, mutta kyllä se aika herättelyksi meni.

Testi meni kaikilta aika omannäköisesti. Hurjan hyvin leikkiviä pentuja olivat, kontaktia ottivat vieraaseen ihan ok, ei nyt mitenkään ylitsevuotavasti, mutta hyvin rennosti suhtautuivat tilanteeseen. Ääniin ei reagoitu ja toimintakykyä löytyi ratkoa itse ongelmia. Jännä taas nähdä miten pentutestin tulos näkyy sitten aikuisissa pennuissa.

Kaikenkaikkiaan itsellä on fiilis että nämä ovat räväkämpiä kun Savun lapset, mutta ei niin hektisiä kun Lumon toisen pentueen tytöt. Ihan järkyttävän ahneita ja todella hyvin leikkiviä ovat, toki leikissä on vielä eroja yksilötasolla.

Kohtuullisen hyvin ovat nukkuneet yöt ja tyytyneet olemaan aitauksessa kun sinne joutuvat, mutta toki on protesteja esiintynyt.

Todella jännä seurailla millaisia näistä tulee kun kasvavat. Todella tasaisilta tuntuivat, eikä suuria eroja pentutestissäkään ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti