sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Pentuset 5vkoa

Pennut kasvaa ja kehittyy. Nyt ne alkaa olemaan jo melkoisia riiviöitä. Roikkuvat punteissa, protestoivat, kaahaavat ja ovat jäätävän söpöjä niin halutessaa.

Pennut käyvät päivittäin useita kertoja ulkona, osa kerroista (keleistä riippuen) oleillaan meidän isolla terassilla. Mutta tänään käytiin pihalla jo juoksemassa suuressa maailmassa. Paria sankaria ei kyllä huimannut lainkaan vaan ne sinkoilivat pitkin pihaa sen oloisesti että kohta ollaan jo pulassa, jos meinaan 6 pentua yksinäni pihalle ottaa.

Kaikilta sujuu jo repimisleikit mainiosti, ääniin ei reagoida ja muutenkin pennut tuntuvat tasaisilta. Toki eroja on vilkkauden suhteen erityisesti, mutta aika mukavan oloisia pakkauksia ovat kaikki.
Kotivalintoja pohditaan kuumeisesti mutta ennen eläinlääkäriä ei tehdä mitään päätöksia, samoin viikon päästä oleva pentutesti saattaa vaikuttaa vielä tilanteeseen.

Yhden pennun kotiasia on vielä päättämättä, ongelma on lähinnä se etten tiedä mikä pentu on kotia vailla, edes sukupuolesta ei ole tietoa. Toisaalta ei tässä ole kiire, ja kivakin kun voi rauhassa miettiä mikä pentu sopii mihinkin kotiin ja katsotaan sitten mikä jää jäljelle.

Janne ei varmasti yhtään harmittaisi jos se olisi esimerkiksi ruskea poika, ja mä luulen ettei muo harmittaisi jos se olisi tättähäärin tytöistä ;)

Ruskeat pojat, Vau ja X, tempperamentti ero näkynee tässä kuvassa :)

Uno ihanainen

Unoa panta rapsututti alkuun


Vau, on vaan  <3

Vau ja Rae


X tähyilee mihin suntaan sinkoaisi seuraavaksi

Yes, ihanan kontaktihakuinen ja reipas

Yes pohtii mihin tästä mennään

Zipp on tytöistä rauhallisin, mutta eipä se menoa hidasta, kun ei paljoa jännitä.

Zipp maistaa lunta

Zipp on tämän viikon linssilude

Åho pysähtyi kerrankin sen verran että kamera ehti tarkentamaan

Åho ja X pohtivat mitä tämä valkoinen möhnä on.

Pennut ovat jo paljon olohuoneessa, ja Niitillä on vaikeaa. Se tahtoisi niin kovin olla pentujen kanssa koko ajan, mutta ei sitä voi vahtimatta jättää pentujen kanssa. Sen verran se on iso ja innostuu niin helposti. Todella nätisti se malttaa kyllä leikkiä.

Pennut madotettiin axilurilla, ja ne painoivat n. 2.5kg kappale.
1 kommentti:


 1. Hei!

  Onko teillä vielä vapaita bordercollien pentuja?

  Etsin minulle ja koiralleni Fiialle uutta perheen jäsentä. Fiia on 3
  vuotias bordercollie narttu ja on aikuistunut nyt siihen pisteeseen että
  vihdoin voin alkaa etsimään uutta bc pentua.

  Terkuin Sonja

  VastaaPoista