maanantai 31. lokakuuta 2016

7vkoa takana, vajaa kaksi edessä!

Eipä mitään ihmettä raportoitavaa. Rae voi hyvin ja jaksaa lenkkeilläkin vielä kivasti. Maha kasvaa mukavasti. Tällä viikolla voisi alkaa tuntemaan pentujen liikkeitä, täytyykin testailla joko ne siellä mönkii.

Olisi pitänyt ottaa viikon loppuna Rakeesta kuvia muistoksi mahan kanssa, mutta harmillisen kiireinen viikonloppu ja huono sää ei kyllä houkutellut kameran kanssa pihalle. Sisällä Rae makoilee nurkissa, tai keskellä lattiaa jalat kohti taivasta. Niistä kuvista ei paljoa informaatiota saa. Vielä tämä viikko vedetään perustahdissa, mutta ensi viikolla heti laitetaan pentuhuone kuntoon, ja jaetaan koiria maailmalle jotta talo vähän hiljenee. Hippa menee ystävälleni Anulle. Vegan hoitoon antamista arvon vielä, mummo on niin rakas ja mutkaton, etten tiedä helpottaako sen puuttuminen yhtään arkea.
Niitti ja Savu jää kotiin.

Viikonloppunakin treffailtiin pennun kysyjiä, mummo laittoi taas parastaan, ja Savu yltyi kanssa leikkiin. Moni ihmetteleekin että ihanko oikeasti Vega on jo 11.5v kun niin reippaasti ja innokkaasti touhuilee ja esittelee temppuja vieraille. Mummo on <3

Quicket koirilla oli hieno viikonloppu kun Iines käväisi Lahden KV näyttelyssä ollen upeasti paras narttu saaden toki SERTn ja CACIBn myös. Savu kisasi agilityssä itsensä kolmosluokaan voittonollalla. Hienoja siskontyttöjä Rakeella :)

Pentuja on kysytty tosi kivasti. Vielä kokeneemmille aktiivisesti ja kisamielessä harrastaville kodeille voisi pentuja ehkä löytyä, riippuen toki siitä mitä syntyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti