maanantai 17. lokakuuta 2016

5vkoa täynnä

Kaikki hyvin ja rennosti, kuten kuvasta voi päätellä. Rae voi yllättävän pahoin vkolla 3-4.5, se on ensimmäinen meidän nartuista josta selvästi huomasi että joku  oli erilailla. Savuakin tosin närästi, mutta ei näin pahasti kuin Raetta, enkä osannut sen kohdalla sitä jotenkin tulkita oireeksi. Rae ei siis heittäytynyt syömättömäksi, vaan ennemminkin söi ihan kaiken mahdollisen ja mahdottoman helpottaakseen huonoa oloa. (kukkamultaa, villakoiria lattioilta, hiuspampuloita jne.) Pahin huonovointisuus saatiin talttumaan kun lisättiin kolmas ruokinta kerta päivään, ja muutenkin huolehdittiin ettei ruokintaväli kasva. Meillä kun koirat syö hyvin epäsäännöllisesti, usein tosi myöhään illalla, ja toisina päivinä tosi aikaisin aamulla.

Muuten menee siis oikein kivasti. Rae on ollut meillä nyt 1.5kk eikä käynyt yksissäkään treeneissä. Lenkeillä se toki käy sen mitä muutkin mutta kestää siis treenaamattomuutta jne. oikein hyvin. Se on myös ulkona rauhottunut selvästi, vaikka toki kaahailee edelleen mutta ei enää ole ensimmäisenä kiihdyttelemässä täyteen vauhtiin.

Maha kasvaa hyvin, jopa niin hyvin että piti kalenterista tarkistaa etten ole viikkoa hukannut johonkin. Ellen olisi ultrassa käynyt pelkäisin jo että tekee ison pentueen. Se on mysö selvästi äitinsä tyttö, sillä tissit alkaa nyt jo olemaan isot ja turvoksissa. Vegalla oli aikanaan Lumoa ja Miroa odottaessa tissit isommat kuin maha :D

Loma-anomus on laitettu vetämään synnytyksen jälkeiselle viikolle. Synnytys toivottavasti osuu pe-la päiville. Seuraavan viikon olen kotona kokonaan, ja sen jälkeen ollaan Jannen kanssa etänä sen mikä mahdollista, ja lisäksi isäni on sitten meillä pentuvahtina myös. Joulun ajalle on myös lomaa kaavailtu pidemmällä kaavalla, niin on sitten aikaa pentujenkin kanssa touhuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti