torstai 15. syyskuuta 2016

Juoksut

Rae aloitti 1.5kk etuajassa juoksun hyvin yllättäin maanantaina 29.8. Uros oli onneksi jo katsastettu, mutta suunnitelmissa oli vielä etsiä sille luonnetesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Pari päivää mietittiin vaihtoehtoja, ja pohdin jo uroksen vaihtamistakin, mutta 1.5v on etsitty sopivaa, enkä ole keksinyt, niin eipä tässä parissa päivässäkään ajatukset kirkastuneet.

Käytiin sitten vielä treffaamassa uros uudemman kerran, testattiin miten reagoi ampumiseen, leikkimistä ja reagointia vieraisiin ihmisiin ja nähtiin myös kotioloissa. Poitsu oli kaikin puolin aivan ihana, avoin, sosiaalinen, rauhallinen ja tosi hyvä hermoisen oloinen. Ampumiseen se ei reagoinut, kolmannen paukun kohdalla kääntyi katsomaan, mutta 4 kohdalla ei enää reaktiota. Tokikaan paukut eivät ole paineen alla ammuttuja, mutta antaa kuitenkin sen verran osviittaa reagoinnista, ja kun kyseessä ei ole mitenkään hermostunut vaan päin vastoin todella lunki tyyppi, en usko että sillä olisi paukun kanssa ongelmia testissäkään.

Niimpä mä sitten päätin, että Rakeen sulho on oleva Eyewitness Lucky Look 'Ralli'.

Otettiin juoksupäivä 9 eka proge, joka oli vasta 0.6 (vrt. edellinen juoksu se oli jo 3.6 samana päivänä).
Seuraava proge otettiin 12 juoksupäivä perjantaina ja se oli 1.8. Noiden perusteella aikaisin yrityspäivä olisi sunnuntaina, mutta koska silloin oli hieman muuta ohjelmaa, ja edellisella astutuskerralla Rae antoi niin selvästi pakit vielä ovulaatiopäivänä, mentiin vasta maanantaina astuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti